7 идеи - какво да подарим за Св. Валентин на един травълхолик

Снимка: pixabay.com
С настъпването на февруари все по-често се замисляме с какво да изненадаме любимия човек за 14-ти февруари. Ето няколко идеи от мен:

1. Полет с намаление за влюбени от България Ер.

В края на януари България Ер стартира промоционална кампания под мотото "Светът е за двама" - до 9 февруари (включително) при закупуване на два двупосочни самолетни билета за един и същ полет, в най-ниския ценови клас, вторият е с отстъпка до 40%. Цените на билетите започват от 104 евро за първи и 89 евро за втори двупосочен билет по маршрута София - Атина - София и стигат до 148 евро за първи и 118 евро за втори двупосочен билет по маршрута София - Лондон - София. Всички промоции включени в кампанията "Светът е за двама" може да откриете на страницата на компанията.

2. Ваучер за полет по избор от Wizz Air

Наскоро научих за тази опция и я намирам за доста уместна. Това е не само подарък, а и обещание - за едно пътуване, което предстои да бъде планирано, организирано, изживяно.

Цена: 25 и 50 euro с валидност: 12 месеца. Предлага се от Wizz Air.

3. Раница подходяща за ръчен багаж в самолет.

Cabin Zero е едно добро решение в тази насока. Cabin Zero e лека, компактна, с възможност за повече или по-малко багаж, в атрактивни цветове. Cabin Zero е моят подарък за този Св. Валентин. Като привърженици на възможността да отскочим за един уикенд до избрана дестинация, при ниски цени на билетите, включващи само ръчен багаж, удобството на пътната чанта е важно за нас. Подбираме полетите така, че от летището веднага да се потопим в атмосферата на избраното място - предвиждането с раница е най-доброто решение за нашия начин на пътуване, а Cabin Zero е нашата сбъдната мечта.

Цена: 119 лв. Предлага се от sixtrips.com.

4. Nuxe Travel Set – един изпитан козметичен сет за пътуване (за ръчен багаж). 

Всичко, от което имаш нужда за един уикенд и което можеш да вземеш със себе си на борда на самолета. Съдържа следните продукти: измиващо гел-олио 30 ml, почистваща мицеларна вода за всеки тип кожа 35 ml, мултифункционално сухо масло за лице, тяло и коса 10 ml, NUXE парфюм 1,2 ml, 24-часова хидратираща грижа за нормална, чувствителна кожа 15 ml, подхранващ крем за тяло 10 ml. 

Цена: 22,50 лв. Предлага се от Befit.bg.

5. Джобен мини селфи стик

В сгънато състояние е едва 14 см., при разтягане достига до 60 см. Страхотно, нали?   

Цена: 10 лв. Предлага се от dreboliiki.com.

6. Кубчето на Sony

Една джаджа, която определено заслужава внимание. В страхотни цветови предложения, с тази малка колонка престоят на плажа никога няма да бъде същият. Музиката е навсякъде с вас с това кубче, тежащо едва 215 гр. 

Цена: 119 лв. Предлага се от  eMAG.bg.

7. Бижу-талисман от Pandora.

Малко традиционно или не до там - тези малки бижута разказват истории. Самолет, куфар, земно кълбо или фотоапарат - сами изберете кое от тях подхожда най-добре на темперамента на вашия травълхолик.

Цена: от 57 лв. до 88 лв. Предлага се от Pandora.

Снимка: pandora.net

Публикуване на коментар

My Instagram

Copyright © Стъпки - Блог за пътешествия и свободно време на Vickito. Made with by OddThemes